FANDOM


400px-Empleado abril

article formulat per bujarradelbarri

POSSIBLEMENT AQUEST ARTICLE COM TOTS ELS DE PALOU 23 SIGUI DE LA FRIKIPEDIA PERO MAL TRADUIT AL CATALA AM EL GOOGLE TRADUCTOR

Van començar tocant curts concerts en un fumadero bar de la ciutat de los angeles, aviat es icieron famosos i en el 87 'van treure el seu pimer disc: "Gana de destruccion", que contenia diverses cançons bones i altres diverses que no se sap perquè punyetes les van fer ja que no les escolta ni el folre de arriva cristo.

INTEGRANTS: Axl Rose: vocalista de la banda encara que es diu que toca molt bé la flauta el organ, jo ho escoltat una sola vegada, es caracteritza per utilitzar els cabells prou llarg com per trapitjarsel quan camina, surt a donar els shows en boles en calçons , li agrada la mariguana, cocahina, heroina, i el recentment descobert paco.

Duff McKagan: baixista de la banda no tinc res en contra de l'però quin és el motiu de ser tan nas O.o Toca molt bé el baix i es caracteritza per mirar cap a baix per assegurar-se que no se li caigui l'instrument.

slash: sens dubte un dels millors guitarristes del món, es caracteritza per tenir un niu de hurraca al cap que no li deixa veure res i li dóna una aparença extrania i incognita, el toca bé per que quan era noi els pares es van separar o muriren i ell va anar a viure amb el seu avi qui li regal la primera guitarra, es pas tocant la guitarreta tota la vida i ara és el que és un fumanchero idolo.

Els altres: no es no els conec, no importa, els de dalt són més importants xD, un és baterista altre pianista i un altre segon guitarrista que no la posa més toca bé mai. DISCOGRAFIA: 1) * Apettite for destruccion (en honor al Ambre que tenien): té algunes cançons bones com:

Welcome to the jungle (en honor de la Selva) Nightrain (en honor a. ..) Mr Wrobstone (en honor al vell gay que els tenia d'empleats) Paradise city (la ciutat a la qual llegavan després d'haver ingerit drogues i on la seva imaginació qvolia estar) Sweet child o 'Mine (En honor a totes les noies dolces del món Oo) Rocket Queen (en honor a les prostitutes)