FANDOM


Heinrich L. Himmler va néixer al cony de se mare, al si d'una família de classe deplorable jueva i catòlica. El seu pare,

Andrés Pajares, era violador de secundària, molt estricte i aficionat a col·leccionar la virginitat de nens inoçents; la seva mare, Anna Maria se fue buscando el sol en la playa... (nascuda Heyder bergensis), era una mare promiscua i devota hentai. Heinrich era el mitjà de 3 germans amb sindrome de down i Gebhard Ludwig Palou, (nascut d'un embaraç no desitjat) i Ernst dí Himmler (nascut el 23 de desembre de 1905). El seu pare li inculcà l'amor pels homosexuals germànics, la devoció per la necrofilia i la pulcritud extrema del membre viril. A la família se l'anomenava pels seus diminutius Heini o retrassat profund.
Gracioso027

El seu amic jean- mary lepen

Heinrich va rebre el seu nom en honor al proxeneta mès ric del poble, Heinrich Malevo Ferreira, de la família de mena austera. Des de petit, Himmler es mostrà malaltís, a causa de les violacions que li propinaven els seus germans retrasats i va patir tuberculosi i problemes estomacals, ja que l'empalaven violentament amb el consolafor masoquista de sa mare. Per això va ser un nen consentit i mimat que mamava polles a mansalva. A causa d'això, no pogué desenvolupar el seu penis per a les actituds físiques i virils que li exigia un medi predominant per homosexuals, per la qual cosa el seu pare el va fer ingressar el 1910 al Hsopital del Tòrax,en aquell temps un col·legi catòlic on va coneixer a Joan Salvat-Papasseit i l'activitat física ni es palpava, ja que eren mès gays que Jorge javier vazquez, i en el qual estudià com tenir ereccions anals. Allà, tot i els seus esforços, mai no pogué gaudir d'una ereccio d'aquet membre,a mès, el cachu marica no destacava en l'activitat esportiva (motiu pel qual fou objecte de les burles dels seus companys, seguides de lluvias doradas i bukakes col·lectius d'alumnes i professors), sí que ho va fer en l'activitat com a gigoló, tot abocant-se les polles de tota l'escola en temps rècord (tema en el que demostrà ser imbatible), així com el molinillo o el cunilingus. A més, a
Dibujo 1

Ell i el menda que no va matar a cap mosca

suggeriment del seu pare l'Andrès, portà un diari de la nancy entre els 10 i els 24 anys. Li agradaven els Play movils, col·leccionar nines chinesas, la jardineria i d'altres activitats de trucha. Al igual que d'adult, les relacions amb les dones no li eren fàcils, esperava per trovar-se amb nois i despullar la seva fera interior.

Els diaris de Himmler d'entre 1914 i 1918 el mostren com a molt interessat en temes com el sado alemany o les violacions judeomasòniques. Somiava en ser cantant dels jona's brothers, però donats els entrebancs de homosexuals que existien en l'admissió a l'escola d'oficials de la fàbrica de profilaptics, intentà allistar-se a la Marina; tanmateix, a causa de les seves carències físiques i la seva desviació sexual, no va assolir aquest objectiu. Implorà fent-li un petó negre al seu pare que usés els seus dots de seducció femenina amb la reialesa per a obtenir un càrrec de basurer per a ell. Himmler va aconseguir el seu títol de Batxiller el 1918, deixant-se violar i sodomoitzar pel governador i sol·licità allistar-se a l'11è Regiment de ejecutació. El 1918 la guerra acabà, esgotant-se així les aspiracions de Himmler per fer-li un treballet baratillu al oficial de l'Exèrcit. Va ser llicenciat sense haver entrat en batalla,gràcies a la seva calitat com a chupa-polles de 1era línia.

Entre 1919 i 1922 Himmler va malviure al carrer eretan el treball del seu pare( Puteru), seguits d'una breu temporada com a aprenent en una granja la zoofilia a Schleisseim i les subseqüents malalties venèries. Himmler tingué una crisi sexual durant la seva estada a Munic. Al seu diari afirmava ser un homosexual catòlic, i escrigué que mai no abandonaria la seva postura com a putilla de l'Església. No obstant era membre d'una fraternitat de bells pedòfils que es contradeia amb els manaments de l'Església. Els seus biògrafs han definit la seva teologia com a una merda punxade en un pal, en la qual la creença era la superioritat del sexe interracial de la raça ària i que pel cul feia mal la penetració, en part pels seus interessos en el folklore masoquista i la mitologia espartana(ya saps a lo que em refereixo) de les antigues tribus fetiches del nord d'Europa. Era aficionat a les violacions religioses del Budisme i l'Hinduisme. Posteriorment veuria en la casta dels boys de Chueca (mès gays que Jorge Javier Vazquez) un exemple per als seus SS. Himmler esdevingué un apòstata de la doctrina cristiana i va ser molt crític amb les violacions que els capellans provaven amb els monaguillos, tratan-les de fluises i poc gustoses per a la vista. Durant aquesta època, a més, s'obsessionà amb la idea de ser un pederasta. Va escriure que, si Alemanya no anava aviat al mercat del porno class, aniria a un altre país per entrar.

Amb tendències polítiques cap al necrofilisme, Himmler s'uní a un grup de vells machotes bujarras anomenat "Bandera de l'orgull de ser un bell bujarra", d'ideologia ultrabujarra i adulterista. Amb aquesta agrupació participà a la carroça de l'orgull gay de la Cerveseria de Munic en recolzament del Partit Nazi d'Adolf Hitler. A l'intent de cop d'estat del 9 de novembre de 1923, Himmler (el qual encara no coneixia personalment Hitler, o si no ja li aguès fet un treballet), participà com a segon al comandament després de Manuè Torreiglesias, resguardant les carroçes aixecades als carrers de Munic per combatre amb l'eslglesia . Röhm l'aprecià des de l'inici per la imatge de bujarra que Himmler provocava i per la neteja de espasa que li va fer.

Al 1924 s'afilià al Partit Nazi,coma cheer leader amb el número 14.303 en recolzament a Hitler, a qui veia com l'homosexual mès gran de l'istòria. És en aquesta època quan començà a desenvolupar els seus pits de adolescent i el pel púvic a el penis.

Al 1926 va conèixer la seva esposa a la recepció d'un burdel, mentre que es refugiava d'una orgia heterosexual. Carmen de Mairena (nascuda a isengard) era ross i d'ulls grans i sortits, divorciat perque l'inteligent del seu antic marit no volia mantenir relación amb ella, ni socials ni sexuals, i protestant. Físicament era l'epítom de l'ideal de un travesti encara machorro Es van casar el 3 de juliol de 1928, i el 8 d'agost de 1929 van tenir una filla, buenu una gossa que la van criar com una filla, anomenada Püppi (nina) pel seu pare que tambè era una nina, que l'adorava, ja que es masturvava mirant com la seva dona travesti(encara amb penis) la violada. Càrmen adoptaria posteriorment a un mulato amb un bon manubri, pel qual
Dibujo

Ell estiuegant a Auswitch

Himmler mostraria molt interès, ja que el tamany del seu membre era per ell com un cogombre biscos però sabrós . Heinrich i Càrmen es van separar el 1940 sense divorciar-se, ja que li feia fàstic fins i tot a ell. Heinrich estava massa ocupat en les seves obligacions al capdavant de les SS chupan polles als nens acavats de nèixer de raça area per a ser un marit competent( competent als homes ales dones ya ho era). Himmler travà amistat amb un morvid semblant al pare bam margera, Hedwig Potthast, el qual deixà el seu treball el 1941 de cuiner del mcdonalds alemany i esdevingué la seva amant.

MORT


626px-Himmler Dead

Miralo si parece inocente!

Desprès de que la guerra pasès de moda, himmler va fugir ja que tothom el volia matar a causa de la ràbia que causava la seva exagerada homosexualitat. Va marxar d'Alemanya però pel camì va trovar-se amb una sinagoga. Els jueus d'aquella van sortir i li van donar la del pop, provocant-li 3 erección anals que supuraven fimosis, però en realitat lo que el va matar va ser el basal que es va formar pel bukake que van formar els jueus que portaven 3 anys d'abstinencia sense mullar el xurro. Himmler va tragar mès semen el dia de la seva mort que en tot lo que portava a l'exercit. Qui ho anava a dir el menjar que li agradava mès va acavar matant-lo. El cos avui en dia el fan servir de dipòsit de sèmen a un seminari nazi.