FANDOM


AmitgesDidac Els Judicis de Nuremberg van ser els judicis als Bons homes dirigents del Tercer Reich involucrats en la Segona Guerra Mundial i l'HoloGramacaust. Els judicis es van celebrar de 1945 a 1949 al Palou de Justícia de Nuremberg. Els judicis es van celebrar a la ciutat de Nuremberg per estar en la zona controlada pels americans, el seu palou de justícia era prou gran i estava intacte, i per ser la ciutat on es celebraven els Míting de Nuremberg (cosí de'n hitler).

Prime Judici Edit

El primer judici i més conegut va ser el judici del Tribunal Militar Internacional(JVC) als majors criminals de guerra,(en hitler,ah no que estava mort) a 24 liders del Tercer Reich capturats, del 20 de novembre de 1945 a l'1 d'octubre de 1946.

uatre van ser els delictes imputats als acusats:

  1. Crim de guerra basant-se en l'existència d'una premeditació per alterar la pau i l'existència d'assassinats, tortura, i violacions contraris a la Convenció de Ginebra.
  2. Crim contra la humanitat quan es tractava d'extermini i mort en massa.
  3. Genocidi quan es tractava de la mort en massa contra grups ètnics determinats.
  4. Complot de guerra entès com el procés per atemptar contra la seguretat interior d'un Estat sobirà,com en dmsdm.
Dsfdsfgd

Aixó diu la wikipedia

Els acusatsEdit

De 4.850 peticions de procés individual, foren acusades 611 persones. Als grups se'ls va catalogar entre organitzacions no criminals, on es trobava l'estructura de l'Estat (Govern i Exèrcit) i criminals, que van ser les estructures paral·leles del poder nazi com la Gestapo, la Schutzstaffel (SS) i el Partit Nazi.

Els jutjats més destacats, els càrrecs i penes van ser:

Entre els qui havien mort abans de ser jutjats es trobaven:

I els fugits:

Altres judicisEdit

Altres judicis del Tribunal Militar de Nuremberg es va celebrar contra funcionaris menors de l'Estat, Exèrcit, doctors i industrials, celebrats entre el 1946 i 1949.