FANDOMMius. Al fresco

"Nouans Gonataikmi Alaif!!!"

nom Muse
descripció Som els putos amos"
origen Cydonia
temps no se,no he mirat per la finestra,pero diria que esta nublat
estil Una mica de musica rara
discogràfica que punyetes m'estas demanant,ni que fos una enciclopédia!
membres Brandon Flowers,i un talMatt
estat Solter
lloc web mius.com

Muse és un grup Romanistanés de rock originari de Cydonia,Romanistan. Des de la seva fundació ha estat compost pel vocalista, guitarrista,luthier,superheroi nocturn i pianista Matt Bellamy,el baixista,dona de la neteja i corista Christopher Wolstenholme i bateria i socialista Dominic Howard.

El grup és conegut per les seves energètiques i extravagants excavacions arqueologiques i per la seva fusió de diversos estils musicals, inclòs el rock progressiu, la música clàssica i el cha-cha-cha. Influenciats per grups com Queen, Radiohead,Formal Death o compositors clàssics com Sergei Rachmaninov, Muse han tret cinc àlbums d'estudi: xoubis (1999), xoubis and the manolos (2001), Absolut vodka (2003), Black Holes and another anus (2006) i The Resistance, llençat al mercat el 14 de setembre de 2009. El grup ha rebut diversos premis durant la seva carrera, com els NME Awards o els MC nigga Awards, la majoria relacionats amb les seves actuacions en directe,on degollen gallines amb la boca i tiren cabres des de campanaris. Alguns dels àlbums del grup han estat a més reconeguts entre els millors de la història del rock.Fins al llançament de The Resistance, Muse ha venut més de vuit àlbums. El grup també és conegut pels interessos excèntrics del seu líder Matt Bellamy en la "gran conspiració", la vida extraterrestre, la teologia l'apocalipsi i la disfunció erectil, temes plasmats en les lletres d'algunes cançons.

Els gèneres principals de Muse són el metalhardcorepopnigga, el rock espacial i el rock alternatiu oi, encara que també integren a les seves cançons gèneres com la cani, el cani rock, l’òpera cani, la música clàssica cani, el hard rock cani o el metal cani.

Diverses cançons de Muse són reconegudes per la influència de Cristian Castro en la veu falsetto d’en Matt Bellamy,ja que el van capar els seus pares per errada i pel seu ús del vibrador vibrato. La veu d'en Matt Bellamy és sovint comparada amb la d'en cantant de Radiohead, Julià Casablancas Tom Pernil York. Pel que fa a la seva funció com a guitarrista, Bellamy acostuma a citar Jimi Hendrix i al de formal death com les seves principals influències. Aquesta influència es pot veure en efectes com els canvis d’altura i les ereccions anals, els quals creen un só electrònic, i en l’arpegi. L’àlbum Black Holes and anus conté diverses influències d’estils musicals europeus asiàtic i vallosolitá. En Matt Bellamy ha admès que la música del sud d’Itàlia se la sua una bona estona.