FANDOM


-Me cago en dios


un ateu

-Me cago en los ateos che viste

Deu

Una religió s'un sistema de creences, sent creença una superstició infundada... alguna paranoia que va tenir un tipus fa milenios... un fet empíricament comprovat moltes veces mitjançant exercici de la lògica i l'experiència.

es religions tenen com objectivo aconseguir la major quantitat de < s>imbeciles</s > fidels possibles. Cada una té un mètode per aconseguir-ho, ja sigui abstinencia sexual, de begudes espirituosas, o de yate i piscina. La dolenta llet que tenen les religions es demostra pel fet que competeixen entre elles per veure qui li amarga la vida a més gent, encara que n'hi ha algunes prou caritatives com per santificar la guerra i que així els fidels puguin acabar d'una vegada la seva desgraciada existència.

També es crida religió a l'organització o estructura jeràrquica que controla i dictamina cuales d'aquests fets empírics són certs i cuales no, perquè hi hagi alguna cosa d'ordre i haver de cremar heretges.

Creences Edit

El sistema de creences pot anar de dalt a baix, o de baix a a dalt, però sempre utilitzant la raó i seguint la lògica més estricta.

  • Anant de baix a dalt: Es comença per creences sobre coses petites i quotidianes per arribar a qüestions filosòfiques importants. Per exemple: Plou, després hi ha algú tirant aigua des de dalt. Algú molt gran i molt alt, per tirar tanta aigua i que no ho vegem. Com tampoc no el veiem els piés, està clar que vola. Una cosa molt gran, que vola i tira aigua, ha de ser un càntir gegant flotant. Per tant, la ceràmica és sagrada i els càntirs són Déu.
  • Anant de dalt a baix: Es parteix de fets empírics (sovint obtinguts anant de baix a dalt) i va baixant per obtenir les normes que regulen la vida quotidiana. Per exemple: La ceràmiques és sagrada i els càntirs són Déu. Per tant, aquell que trenqui un càntir estarà agredint Déu i ha de ser executat tallant-lo el cap amb un destral de porcellana xinesa per evitar que el càntir gegant flotant castigui la humanitat amb sequeres.

Es mes dificil de entendre que a patxi alonso.

C 2 maincontent 25033 largeimage

Vine a Edelweiss

Pustures sexuals Relicioses Edit

CredulsEdit

  • Teistes: Aquests són els que creïn han demostrat empíricament que existeixen déus que van crear el món i/o hi intervenen actualemente. Poden ser Monoteistas si creuen que Déu és un ximpanzé o Politeistas si creuen que el Poltre de Vallecas és Déu.
  • no teisetes:Creuen que en l'univers passen coses, com la reencarnació, l'elevació a la nirvana o en el karma (el karma és un equilibri espiritual. Per exemple, si li dónes un cop de cap a algú al cap, el karma fa que rebis un cop de cap al cap d'igual força).


AteusEdit

Els ateus són uns desgraciats que et diuen que no facis cas a les religions i gaudis de la vida. No els escoltis! Ells resen a diari i segueixen al peu de la lletra els manaments. L'únic que pretenen és assenyalar-te amb el dit des del paradís partint-se de riure mentre et dirigeixes a l'eterna condemnació. Entre altres coses, sostenen que no hi ha ni Déu, ni diable ni Teruel. Són d'aquestes persones que es diverteixen destruint les il·lusions dels altres. Comencen de petits per cridar-los al

Nazis calditodonsimoneros Edit

els altres nens que papà nöel no existeix, després que les baralles de wrestling estan manegades i finalment gosen afirmar que les mamelles de Britney Spears són de silicona. com el Karl marx (que diu que es ateu pero cada diumenge va a misa)

GRECS Edit

La religió grega va començar amb dos grecs fent un grec a la nit completament borratxos. -Sent, Què és allò al cel? -El què? -Això vermellós i gran. -¡Ahívá! Doncs no es mou com les estrelles. -Que serà Déu? -Tu creïs? -Home, mai no he estat gaire devot, però veient-ho allà a dalt al cel... -¡Coño, un altre! Així, van identificar als dieciseis déus de la religió grega, que, ja sobris l'endemà, en van reduir vuit. Van ser més llestos que els altres i en comptes de crear un munt de normes van crear un munt de festes, sacrificis de caps de bestiar per a després menjar-se-les, divinitats per al vi i el sepso, etc(Aunque per a ells no existia un paraiso, tots anaven a l'infern i en l'hacian el que querian com en un paraiso). Després van venir els romans i, després de conquerir-los, se la van copiar, encara que la van fer més seriosa. És a dir, continuaven organitzant bacanals, però de tant en tant sortien a conquerir alguna cosa. Per exemple, en una nit de gresca especialment descontrolada, van conquerir leropa i Israel. A partir del segle I, tanmateix i per alguna raó que cap historiador no ha aconseguit desxifrar, la seva religió va anar sucumbint davant del cristianisme.


Judaismo Edit

Es la religio d'en rius La religió més antiga. Tenen un llibre amb històries no animades d'ahir i avui. Alguns dels seus llibres són números|nombres, escrits enterament en codi binari, i la Gènesi|gènesi. La Gènesi|gènesi venia il·lustrat amb imatges d'Adán i Eva en actituds|postures suggeridores, però va ser censurada perquè els nens es van fer addictes al porno. També apareix Déu en les seves vacances al Carib. El segle XX van ser protegits per un amic fidel, internant-los en cinquenes d'esbarjo que els protegia dels efectes de les 2a guerra mundial. Al poble jueu, seguidors d'una religió amb el seu mateix nom, se'ls coneix com|com a viatgers. El seu constant viatge el va començar Moisés quan li va donar per fer un tomb pel desert. En l'actualitat hi ha molts de famosos que han estat alguna vegada jueus, com Woody Allen, Optimus Prime i Mel Gibson, aquest últim considerat un fanàtic altament perillós. Als seus començaments planejaven conquerir el món, però com ja està molt vist prefereixen destruir-lo per viure en l'espai. A començaments del segle 26 d.C. va començar la Dinastia Jesúsica, amb el cridat "Jesús, er jueu de Nazaré" (encara que ell sempre insistia que era d'Albuquerque). Aquest senyor va fer un espectacle, encara que el truc de màgia de la creu li va sortir malament en clavar-se Los romans van fer una luxosa placa amb el cartró d'una caixa|capsa de negre on posava I.N.R.I, que era alguna cosa així com Jesús el Nazareno Rey de los Judíos. El que va escriure la placa no tenia ni idea d'escriure o estava borratxo (possiblement les dues coses), ja que va posar 2 "ies" en comptes de jotes. Aquesta dinastia jueva va durar 3 anys, superant la Tuvalense.

CATOLICS Edit

180px-Jesusseñal

Jesus sempre ens emportara per el bon cami

El cristianisme va començar amb un home anomenat Jesús, que volia fundar una nova religió que li permetés fer una timba de poker els dissabtes, ja que aixecar les cartes es considerava treball|feina. Però era massa gandul, així que dedició agafar-ne una que hi havia i maquillar-la una mica. Va usar la que tenia més a mà, que per al cas era el judaisme. El primer que va fer va ser resumir els nou mil cinc-cents seixanta-vuit preceptes en nou manaments que una ment no-jueva pogués assumir (després va venir Pocholo i va afegir allò de Santificarás les festes). En aquell moment manaven els romans a Israel, que com s'ha dit anteriorment eren uns borratxos sodomitas. No els va fer res de gràcia això de No cometràs actes impurs, pel que van decidir crucificar Jesús en una muntanya amb l'objectiu que l'abtinencia sexual el fes renegar de les seves idees. Es va anar de botellón tot el cap de setmana i quan van tornar ja havia mort, així que el van enterrar. Tanmateix, tres dies després els seus col·legues van descobrir que sol s'estava fent el mort. Va sortir del sepulcre, es va prendre un xarxa bull i va volar cap al puticlub més pròxim va ascendir als cels.


Islamisme Edit

Contràriament a la creença popular, els islamistes no adoren cap illa. L'islamisme va ser creat per Mahoma, conseller de turisme de la ciutat de la Meca en 1325. Ja que la major atracció de la ciutat era el camell Abderadul, que podia aguantar la respiració sota l'aigua durant trenta minuts (una cosa que mai no va poder ser refutada, ja que no hi havia suficient aigua als voltants per submergir-lo), Mahoma es va veure obligat a buscar noves formes de promocionar la ciutat com a destinació|destí turística. En una visita al circ romà mentre es plantejava la construcció d'un a la Meca, va veure cristians sent devorats pels lleons. Inmendiatamente es va adonar que això era el que necessitava, una religió que ordenés visitar la Meca. Li dió altra tornada de femella al judaisme, de manera que no el reconegués ni la seva mare. Molts cristians es van convertir a aquesta nova religió, preferint Abderadul als lleons.
Chica cama

Vestimenta femenina musulmana

Va escriure un llibre anomenat Alcorà en el qual corregia alguns dels errors de Jesús. Per exemple, això de posar l'altra galta, que no l'anava a complir ni Déu, el va treure, i va posar alguna cosa sobre la guerra santa, perquè els seus fidels poguessin alleujar-se de gust (que no és que els cristians no s'alleugin a ostias contra els seus enemics, però ells han d'anar a confessar-se després). A més, en veure que els cristians no aguantaven ni cinc minuts de carrera|cursa amb els lleons darrere, va decidir posar els seus en forma. Per a això gens millor que cinc sèries diàries de flexions mirant a la Meca.

JAID

tipic muslma

Finalment, es va ficar amb la vestimenta femenina. En aquella època i lloc les dones anaven molt tapades per evitar que les tormetas de sorra les deixessin encintes (no hi havia piscines i alguna excusa havien de posar les adolescents embarassades). Això desplaïa en gran manera al Profeta, qui va dictaminar que la vestimenta femenina no podia tenir més de vint centímetres quadrats de tela. La minifaldilla era obligatòria i l'escot havia d'arribar fins al melic com poc. La importància d'aquests ensenyaments era tal, que es van escriure a la contraportada. Lamentablement, aquestes es van anar desgastant amb el temps i es va perdre aquesta bella tradició. I els islamitas creuen en mahoma.

Raelismo (secta nazi jueva) Edit

El Moviment raeliano és una organització nazi jueva (es veritat buscaho a internet)religiosa que promou la creença que uns éssers extraterrestres molt avançats científicament, coneguts com els Elohim (una de les paraules que s'usen en la Torah per referir-se a Déu), van crear la vida sobre la Terra mitjançant enginyeria genètica. Segons la doctrina raeliana, una combinació entre la clonació humana i la "transferència mental" podria, en última instància, proveir els humans del do de la immortalitat. El Movimiento Raeliano és considerat com una nova religió per seus afins, i com una secta pels seus detractors. Claude Vorilhon (nascut el 1946), més conegut com Rael, va ser al seu dia un periodista esportiu, que va arribar a tenir la seva pròpia revista sobre el món el motor, Auto|Acte Pop, amb bastant èxit. Vorilhon afirma haver tingut un contacte amb un Elohim el 13 de desembre de 1973 al cràter d'un volcà a prop de Clermont-Ferrand, en el centre de França. Seguint les instruccions que suposadament li va donar l'alienígena, Vorilhon va fundar el Moviment Raeliano, que presumeix de tenir 55.000 membres a 84 països diferents. El nombre de membres és particularment alt a França, el Japó, el Canadà (sobretot en Quebec) i EE. UU. (sobretot en Florida). El Moviment difon els seus missatges a través dels llibres de Rael, els seus discursos i el seu lloc web. Els Raelianos promouen idees socials com la llibertat sexual, l'esperit de compartir i la responsabilitat, que, segons diuen, en portaran una de nova, era de bonança i pau. La seva filosofia està basada en valors humanitaris, com els drets humans i les llibertats individuals

Mvt rael logo ancien

es de veritat el seu logo mira-ho