FANDOM


Catalapedic Amitges

Soldat/espia/déu pagà que cuída gossos en llocs on fa molt fred i, en les seves estones d'oci, estàlvia al món d'alguna crisi nuclear. Aquesta crisi sol ser provocada per algun familiar seu en possessió d'un robot molt gran que dispara coses molt lletges. Se li coneix per ser, entre altres coses, un mascle, per la seva pasió per les caixes de cartró. I per fumar. Molt.

Portada MGS4 XBOX 360

Portada del seu ultim joc

Vida i gent morta ObraEdit

Solid Snake (Solid Sneic) es un espia fill d'en Andrés Pajares, de raça musulmana/masónica, nascut a italia.

Palou

que fa aquest aqui?

A la tendra edat de -40 anys, mogut per la seva ànsia d'eliminar catalans es va establir en Kuala-Lumpur, on va conèixer a eric plafgraf qui odiava en aquest llavors (i és possible que ara) a Andrés Pajares. Aquesta trobada no va ser molt emotiu, donada la tensió que hi ha entre Pajares i Snake, donat les seves sopechas que siguin pare i fill. Només dir que la contesa va acabar amb la mort de mil milions de catalans a les mans d'una eyaculación massiva del senyor Dièsel.

Images (12)

Eva i naked snake fabricant a solid snake

Snake va tenir el seu primer amor quan en Shadow Moses va conèixer a Meryl, que va resultar ser Constantino Romero disfressat. També va tenir una esporàdica relació amb Raiden, però va acabar quan va saber que la tenia gairebé quatre vegades la de l'actor negre albino (per que aquest oncle no pot ser de la mateixa raça que jo) Nacho Vidal. També va pesar en la seva consciència saber que a Raiden li agradava disfressar-se de cabaretera barata mentre estava enmig de les missions. Es rumorea que actua constantment para Peter Griffin en "La cloïssa borratxa".

HHJGG

Raiden Cani