FANDOM


The Strokes, Els acariciables, Els tipus amb Vessaments cerebrals o Els aquests indies és una banda de Indie Rock encara que ells s'esforcen a dir que són del Garage. Formada en 1998, han recopilat 3 discos i han fet grans marxes perquè bandes adolescents surtin del garage. Els crítics insisteixen en cridar-los "Els salvadors del Indie Rock" encara que pel que sembla això fa enutjar àdhuc més a The Strokes.

Gem 0003 0004 0 img0608

The Stroke

Edat de pedra Edit

Aquest és el primer treball discogràfic que van treure, però en forma de lp, al costat de El paio juan manuel com corista i George Bush com el grupie gai, com és ben sabut, aquest àlbum no tub molt èxit, ja que en MTV van vetar els seus videos per qüestions psicològiques, ja que el dia de l'estrena d'un dels seus videos, ( el nom dels quals s'omet gràcies a que aquesta realment horrible, tant la cançó com el video ) una viejita de nova york murio d'una aturada cardíaca gràcies a les fortes imatges que havia vist pel seu televisor quan Tio1.jpg aparecio en el seu televison. Per tant, no tub l'èxit comercial esperat. encara que les persones que els agrado la seva musica mai tractaven de veure les fotografies de la banda, ja que els donava malament d'ull i miopia.

Este Es Edit

En un dia de peda i chaqueteadas,( en un lloc del nom del qual no em vull acordar )durant el seu gira de l'edat de la pedra, com sempre que no tenien Gens que fer; tan estúpids que caminaven que se'ls va ocórrer assajar enmig del no-res i també en una tempesta elèctrica, així que com era d'esperar-se, un llamp els arribo a i els fulmino al moment, House els va atendre en el seu despatx, es va adonar que no havia danys majors així que els recepto quantitats estúpides de vincodin perquè es recuperessin aviat els nostres amics gringos. gràcies a aquest lamentable però merescut accident per a ells van cancel·lar diverses dates de la seva gira aquest és ja recuperats @tornar<3> a les andanzas musicals, però ara els fans es van adonar de la quantitat d'intel·lecte que havien perdut amb aquest accident tan accidentat i lleig, pensaro que eren uns clons, tant així que els van fer la prova de les bruixotes: cremar-los a la foguera. desgraciadament, no es va poder efectuar aquesta prova, ja que per a aquest llavors bush caminava en les andanzas presidencials, així amb tots les seves Collons i amb ajuda de osama bin laden i chuck norris van matar a totes les persones que amenaçaven amb dur-los a la foguera o al Inframundo. els veïns sempre duien les seves demandes al Dilluns Ciutadà en jarochilandia, però el maleït gober no els cap a cas, asi que van decidir córrer-los de tepescoloyo. Van vagar, van vagar i van vagar fins que per atzars de la destinació i per no haver-li fet cas als senyals de transito i no haver pres bé el cruze van caure a Nova York, on Tio1.jpg i George Bush es van unir a la banda, encara que en un inici, aquests sol demanaven un aventon. AL costat de julian casablacas, albert hammond jr, fabrizo moretti, nikolai fraiture i nick valensi es van dedicar a tenir una doble vida: de dia eren encarregats de tenir els treballs mes mediocres i ser uns tipus creadors de coses tan horrendas com el chavo del vuit, de nit eren aquells tipus que no deixaven dormir als veïns amb tanta cosa dolenta que es ufanaban de dir que era música... ja el demas és història.... Amb aquest disc ara es van prendre la molèstia de no tornar a fer ximpleries com la ja feta amb el seu disc edat de pedra, així que altra vegada van tornar a rotar les seves videos en MTV, si van ser vists les seves videos en tal canal, però quan arribaven les preses de Tio1.jpg era quan la gent s'espantava, canviava el canal de televisió i/o apagava la televisió, però si seguia veient el video la gent corria risc de quedar-se boja, i per aquestes poques persones que van acabar en el manicomio, the strokes van ser demandats per quantitats realment grans i estupidas de diners, un dia es van adonar que tio1.jpg era el culpable que no es vengués cap còpia dels seus discos, així que sense mes, ho van córrer del grup, a part van descobrir que tio1.jpg es gastava els pocs diners que tenien en drogues, cosa que al susdit no li agrado, però ni manera, perquè ho van posar allí en la banda...